Vi stiller med det stærkeste hold

-og vi har øvet os længe

Om os

Vi har samlet det stærkeste team – og de har arbejdet sammen i mange år!Holdet bag Lacuro mødes første gang på en konference i Florida i 2011. De kom fra hver deres konsulent virksomhed – med fokus på hhv. Tillidsbaseret Ledelse og Lean/procesoptimering. Det viste sig hurtigt at der var en naturlig kobling mellem disse områder – idet der en naturlig sammenhæng mellem hhv. det hårde (lean og procesoptimering) og det bløde (tillid, samarbejde og ledelse). Herfra opstod konceptet Tillidsbaseret Lean. Teamet bag, har med stor succes arbejdet med Tillidsbaseret Lean i mange år, med imponerende resultater:

Teamet bag, har med stor succes arbejdet med Tillidsbaseret Lean i mange år, med imponerende resultater: eksempelvis opnåede de storebesparelser for NCC samtidig med at trivslen steg.

Frugten af alt udviklingsarbejdet i Tillidsbaseret Lean/optimering er hvad Lacuro består af i dag – i en digitaliseret form. Potentialemålingen – som er kernen i Lacuro – indgår som det naturlige afsæt til at opstarte en udviklingsproces – så udgangspunktet kendes inden opstart. Endvidere er alle værktøjer gennemtestet og afprøvet på et utal af brancher og tilpasset.

Se også mere på LivingLean.dk og LivingValue.dk

Teamet

Stina Trojlsgaard – CEO og Stifter

Stina er bachelor og master i psykologi fra London Guildhall University og har 15 års konsulent erfaring inden for erhvervspsykologien. Stina har gennemført LivingValues ValueMe undersøgelse, blandt 5 af Danmarks bedste arbejdspladser, som danner grundlag for Tillidsbaseret Ledelse.
Stina har mange års erfaring med undervisning og coaching af top- og mellemledere fra bl.a. Novo Nordisk, NCC, Nordic Sugar og Vola omkring optimering, samarbejde og ledelse samt krydsfeltet omkring dette.
Stina Trojlsgaard startede i 2004 LivingValue, der har speciale i Tillidsbaseret Ledelse.

LinkedIn_Logo.svg

Torben Vang – Stifter

Med udgangspunkt i en uddannelse fra CBS med speciale i personaleudvikling og arbejdssociologi og med 25 års ledelseserfaring på alle niveauer har Torben opnået en stærk ballast inden for ledelses- og medarbejderudvikling. Torben har i en årrække arbejdet med strategiske forandringsprocesser i krydsfeltet mellem forretningsudvikling og HR hos bl.a. PFA og Danske Bank. Har i forbindelse med arbejdet omkring Tillidsbaseret Lean også arbejdet med arbejdsprocesoptimeringen – i krydsfeltet af ’lean-light’, samarbejdes-processer og ledelsesoptimering.
Etablerede i 2006 Kompetencemægleren, og har siden 2009 tillige arbejdet med Tillidsbaseret Ledelse i Livingvalue, samt siden 2012 med tillidsbaseret lean i Livinglean som CEO og partner.

LinkedIn_Logo.svg

Kurt Hansen – Partner

Kurt har mange års erfaring som leankonsulent, underviser og mentor/coach. Kurt har arbejdet og udført opgaver for nogen af Danmarks førende virksomheder inden for lean og optimering herunder Velux, Lego, Grundfos, Vola mf. – og været med helt fra start da Lean gjorde sit indtog i Danmark.
Hans erfaringer spænder vidt, da han i mere end 20 år har arbejdet i og med forskellige virksomheder i både Danmark og udlandet, herunder lean implementering, teambuilding mm. Kurt er desuden udvikler af dialogspil omkring Lean og Teamudvikling.

LinkedIn_Logo.svg

Ditlev Wildt – Udvikler og konsulent

Ditlev er drivkraften bag udviklingen og Potentialemålingen.
Ditlev startede som controller i Kompetencemægleren, og har siden været tilknyttet LivingLean og Lacuro som konsulent.

Ditlev arbejder med kunderettede opgaver og deltager derudover i udviklings-opgaver herunder digitaliseringen af Lacuros ydelser. Ditlev studerer desuden økonomi på Københavns Universitet.

LinkedIn_Logo.svg

Allan Pagh – konsulent

Allan er HD i Organisation og Virksomhedsledelse med speciale i personaleudvikling og har i en årrække arbejdet med ledelses- og medarbejderudvikling.

Allan arbejder både som konsulent og underviser inden for forretningsudvikling og HR, ledersparring og teamudvikling. Allan var endvidere en del af Århus Købmandsskole, hvor han bl.a. etablerede Ledelsesakademiet.

LinkedIn_Logo.svg

Anita Mikkelsen – konsulent

Anita er uddannet coach, stresscoach og NLP practitioner. Anita har siden 1998 arbejdet med at udvikle organisationer, personer og relationer. I sit arbejde benytter hun sig af flere redskaber og er bl.a. certificeret i person-, styrke-, adfærds- og teamanalyser.
Anita er en erfaren kursus- og oplægsholder og arbejder ud fra principper som nærvær, helhed og tillid. Erfaringen er bred da Anita, gennem årene, har samarbejdet med mange forskellige brancher.

LinkedIn_Logo.svg

Julie Larsen – Marketingskoordinator og Grafisk designer

Julie har arbejdet med marketing, via opsætning og vedligeholdelse af sociale medier, opsætning af bloggen samt nyhedsbrevet. Derudover har hun hjulpet med optimering af hjemmeside og Lacuros visuelle design.

Julie er uddannet multimedie-designer fra Kea (Københavns Erhverv akademi), hvor hun beskæftiget sig med kommunikation, samt design og visualisering. Julie har derudover studeret i England, hvor hun har en Bachelor i medie produktion.

LinkedIn_Logo.svg

Simon Barfod – Grafisk Designer.

Simon Barfod er grafisk designer og er manden bag Lacuro’s frontend design – inc. visual design og film.

Simon har som Mulitimedie-designer særligt fokus på design og visuel identitet i krydsfeltet af den gode bruger oplevelse – med vished om at begge oplevelser skal være optimale. Simon er også studerende på Køge Campus, hvor han læser til sin professions-bachelor, frem til 2018.

LinkedIn_Logo.svg

Kontakt

+45 25 72 03 50

CVR: 38555308

Øst:

Agern Allé 24,

2970 Hørsholm

Vest:

Ydingvej 44

8752 Østbirk

Danmark

lacuro_logo-1

Lacuro er medlem af Byens NetværkByens Netværk